Lifestyle22.06.2014

Romantisch backpacken? Ja het kan!


Op reis gaan samen met je lover is natuurlijk helemaal geweldig. Samen de wereld ontdekken en altijd je buddy bij je hebben, dat is echt een win-winsituatie. Maar na een aantal weken samen op reis, wordt aandacht voor uiterlijke verzorging soms iets minder. Ondanks de make-uploze dagen, slordig haar en smoezige kleding kan backpacken met de liefde van je leven super romantisch zijn!

Slapen onder een sterrenhemel

Verruil het hostel of hotel eens een nachtje voor een outside experience. Niets is zo romantisch dan in the middle of nowhere samen onder de sterrenhemel te liggen. Zoek naar een geschikt plekje, bij voorkeur op het strand. Je kunt hier een kampvuur maken en je ligt op een ‘zachte’ ondergrond.

De oerman

Tijdens een lange reis verandert jouw vriend in een echte oerman. Zijn haar wordt langer en hij is niet in de gelegenheid zich elke dag te scheren, dus kom maar door met die baard. Door het sjouwen van zijn backpack en soms ook die van jou, groeien zijn spieren waardoor hij nog sexyer wordt. De zon maakt het af door hem een lekker kleurtje te geven.

Backpacken kan echt romantisch zijn!
Backpacken kan echt romantisch zijn!

Het meisje zijn

Misschien een beetje klef, maar laat hem tijdens de reis zo nu en dan voor je zorgen. Hij vindt het leuk om jouw zware tas te tillen en te zorgen dat het vlees op de barbecue ligt. Reis je met een camper, laat hem dan het grootste stuk rijden en jou veilig van A naar B brengen. Geniet ervan, dat doet hij ook 😉

Drankjes drinken en barbecuen tijdens een ondergaande zon

Jullie hebben de nodige kilometers erop zitten en zijn uitgehongerd. Maak een tussenstop bij de eerste de beste supermarkt voor koude drankjes en een barbecuepakket. Rij samen verder naar een stukje strand waar het lekker rustig is. Barbecue aan, muziekje erbij en tijdens het eten genieten van de zonsondergang. Ultiem geluk lijkt mij zo!

Samen genieten van de zonsondergang...
Samen genieten van de zonsondergang...

Skinny dipping in the dark

Katy Perry maakte er niet voor niets een liedje over. Reis je langs de kust, dan moet je dit zeker een keer (of twee) gedaan hebben. Na een avondje stappen en onder het mom van: ‘wie als laatste in het water ligt, moet de rest van de reis afwassen’ let’s go skinny dipping in the dark! Rennen maar!!!

Had jij nog twijfels over op reis gaan met je lover? Denk dan aan bovenstaande situaties en boek direct een ticket. Je zult de tijd van je leven hebben!

Avatar foto
Claire de Boer

Claire verruilt het Amsterdamse leven de komende maanden voor een tripje rond de wereld. Ze wil zo veel mogelijk van de wereld zien en doet dit het liefst met haar backpack. Ze wordt gelukkig van een HIT workout, lekker eten en een goed feestje!

Verder lezen over Backpacken

5 goede redenen om een scooter te huren in Thailand

Thailand is het land bij uitstek om per scooter te ontdekken. Niet om van A naar B te komen natuurlijk, maar wel als handig vervoersmiddel als je eenmaal op een bestemming bent aangekomen. Zeker op de vele mooie eilanden is het heerlijk om op je gemakje rond te scooteren.

Algemeen02.06.2024

5 goede redenen om een scooter te huren in Thailand

+ handige tips!
Dit zijn de 10 leukste dingen om te doen op Koh Chang

Koh Chang is het op een na grootste eiland van Thailand. Een prachtige bestemming waar je je met gemak een tijdje vermaakt. Je vindt hier steile heuvels, mooie stranden, watervallen en authentieke vissersdorpjes. Een plaatje van een eiland!

Zomer09.05.2024

Dit zijn de 10 leukste dingen om te doen op Koh Chang

Angkor Wat tempels bezoeken: 5 handige tips

De tempels van Angkor in Cambodja horen thuis op elke bucketlist. Met onze 5 tips zorg je ervoor dat je goed voorbereid bent op een bezoek aan het schitterende tempelcomplex.

Zomer27.04.2024

Angkor Wat tempels bezoeken: 5 handige tips

Dit zijn de 5 leukste dingen om te doen op Koh Kut

Koh Kut, of Koh Kood, is een waar tropisch paradijs. Het eiland ligt in het oosten van Thailand en is nog niet platgelopen door toeristen. Wij vertellen je wat de 5 leukste dingen zijn om er te doen!

Zomer13.04.2024

Dit zijn de 5 leukste dingen om te doen op Koh Kut

10 dingen die je vooral niet moet doen in Thailand

Thailand is een walhalla voor reisliefhebbers. Het is daarnaast dé bestemming voor backpackers, je kunt er gemakkelijk en goedkoop rondreizen en contact leggen met medereizigers. Het veelzijdige land heeft ontzettend ve...

Algemeen12.07.2023

10 dingen die je vooral niet moet doen in Thailand

Dit zijn de don'ts!
Reizen buiten Europa eindelijk weer mogelijk: 5 mooie bestemmingen voor een verre reis

Buiten Europa reizen was de afgelopen jaren lastig en naar sommige landen zelfs onmogelijk. Goed nieuws voor iedereen die al twee jaar droomt van een vakantie naar bijvoorbeeld Sri Lanka, Thailand, Canada, Brazilië of Z...

Vliegen17.02.2022

Reizen buiten Europa eindelijk weer mogelijk: 5 mooie bestemmingen voor een verre reis

Een rondreis door Thailand in 2 weken

Een paar jaar geleden ben ik samen met 3 vriendinnen gaan backpacken door Thailand. Ik was in eerste instantie een beetje sceptisch; ik vond Thailand een typische bestemming waar mensen alleen naartoe gaan om te feesten...

Algemeen11.02.2022

Een rondreis door Thailand in 2 weken

De mooiste route voor een rondreis door de Filipijnen

Staat een reis naar de Filipijnen ook op jouw bucketlist? Dat begrijpen wij heel goed! In totaal bestaat het land uit 7.641 eilanden. Je vindt er volop tropische stranden, maar ook jungles, rijstvelden en een ontzettend...

Vliegen17.12.2021

De mooiste route voor een rondreis door de Filipijnen