Lifestyle01.11.2016

Welk type reiziger ben jij? Vertel het ons en win een koffer!


Iedereen reist op zijn eigen manier om de wereld te ontdekken. De een is al maanden van tevoren bezig met plannen en dingen uitzoeken, om het maximale te halen uit iedere seconde dat je op reis bent. De ander is gek op eten en hopt het liefst van de leukste koffiebarretjes naar hippe lunchtentjes en restaurants. Het is maar goed dat we dat allemaal op onze eigen manier kunnen doen, want daardoor is iedere reis voor iedereen onvergetelijk.

Vier typen reizigers

Koffermerk American Tourister heeft een ludieke manier gevonden om ieder type reiziger te herkennen en te vieren. Per type is daarom een grappige video gemaakt en dit zijn ze:

  • de Prepper: jij bent op alles goed voorbereid en heb je complete reis van minuut tot minuut uitgestippeld. Iedere seconde wordt goed benut om zoveel mogelijk uitstapjes en excursies te kunnen doen. Een Prepper neemt in ieder geval een reisgids en comfortabele sneakers mee in zijn of haar koffer. Video.
  • de Hopeful Single: jij bent klaar voor het avontuur, niet alleen om op reis te gaan maar vooral om de liefde van je leven te vinden. In de koffer van de Hopeful Single gaan dan ook vooral items om indruk te maken. Video.
  • de Foodie: eten is jouw passie en ook op reis draait het non-stop om eten. Foodies op zoek naar de leukste en hipste hotspots in de stad om de door jou ontdekte plekjes te Instagrammen. Video.
  • de Shopaholic: reizen doe je nooit zonder je credit card, het is je allerbeste reisbuddy. Een nieuwe stad ontdek jij aan de hand van nieuwe boetiekjes. En de allerleukste excursie die je kunt bedenken is een middagje naar The Mall. In je koffer gaat niet te veel, want dan heb je veel ruimte voor je nieuwe aankopen op de terugweg. Video.

En bij ieder type reiziger hoor een unieke American Tourister koffer. De grote vraag is nu: met welk type reiziger kan jij je het beste identificeren?

De vier traveler types van American Tourister
De vier traveler types van American Tourister

Winactie: welk type reiziger ben jij?

Van American Tourister mogen wij nu zo’n leuke koffer weggeven! Dat doe je door ons te laten welk type reiziger jij bent en daarbij zijn leuke anekdote’s natuurlijk meer dan welkom! Ben jij een Prepper, Hopeful Single, Foodie of juiste en Shopaholic? En waar blijkt dat uit?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief voor een wekelijkse dosis reisinspiratie en laat ons in de reacties hieronder weten welk type reiziger jij bent. De leukste reactie krijgt van American Tourister de koffer die bij jouw type reiziger past! Wij kijken in ieder geval uit naar de reacties!

We nemen contact op met de winnaar via e-mail en de winactie loopt tot dinsdag 8 november. We kiezen random een winnaar, dus iedereen maakt evenveel kans. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door American Tourister.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.