Natuur12.10.2016

Er komt eindelijk een nieuw seizoen van Planet Earth!


en dit is de trailer

De Britse legendarische natuurserie Planet Earth krijgt een nieuw siezoen. De BCC heeft onlangs de trailer van Planet Earth II gepubliceerd.

Het is inmiddels alweer 10 jaar geleden dat de BCC de elfdelige serie Planet Earth uitzond. Er was maar liefst vijf jaar voor nodig om 13 uur aan spectaculaire beelden van wilde dieren, landschappen van over de hele wereld te verzamelen. Wat Planet Earth extra bijzonder maakt, is het fijne stemgeluid van David Attenborough die de voice-over doet. De serie won een Emmy Award en werd over de hele wereld uitgezonden. Inmiddels kun je ‘m ook bekijken op Netflix.

Planet Earth II

De nieuwe serie afleveringen – Planet Earth II – laat je de wereld in een ‘nieuw perspectief’ zien. De makers hebben gebruik gemaakt van de nieuwste videotechnieken, want die zijn de afgelopen jaren natuurlijk weer flink verbeterd. Zo zijn camera’s met name verder ontwikkeld op basis van stabilisatie en kunnen ook shots met drones gemaakt worden. De Britse bioloog David Attenborough is ook weer van de partij voor de voice-over en wie de trailer ziet weet: dat wordt weer genieten!

Trailer gezien? Dan weet je wat je te wachten staat. Magistraal camerawerk, de perfecte voice-over, bijpassende prachtmuziek en volstrekt unieke taferelen van al dat moois dat planeet aarde ons te bieden heeft.

Wanneer we de nieuwe afleveringen van Planet Earth II gaan zien is nog niet duidelijk, maar volgens de BCC is dat ‘binnenkort’.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.