Ontspanning19.05.2015

10 beach resorts waar je voor altijd wil wonen


Geef me een mooi strand, een helder blauwe zee en iedere dag zon, en ik wil er nooit meer weg. Luxe resorts zijn niet per definitie mijn favoriete vakantiebestemming, maar in deze 10 resorts wil je nooit meer weg. 10 beach resorts waar je voor altijd wil wonen!

1. Qualia Resort, Australië

Aan de oostkust van Australië ligt Hamilton Island, dat bij de Whitsundayeilanden hoort. Probeer je een soort paradijs in te beelden en dan heb je een beetje een idee hoe mooi het hier is. Qualia is een schitterend luxe resort, midden in deze droomwereld. Een plek om voor altijd te blijven.

Qualia Resort op Hamilton Island, Australi\u00eb
Qualia Resort op Hamilton Island, Australië

2. Ladera Resort, St. Lucia

In het Caribisch gebied ligt het eilandje St. Lucia. Het eiland leeft van het toerisme, omdat het hier simpelweg prachtig is. Ladera Resort is ook zo’n plek waar je voor altijd wil blijven. Het uitzicht vanuit iedere kamer is adembenemend…

Ladera Resort op eiland Saint Lucia
Ladera Resort op eiland Saint Lucia

3. The Resort at Pedregal, Mexico

Cobo San Lucas is een Mexicaanse badplaats, beroemd om de bijzondere rotsen die hier voor de kust in het water liggen. The Resort at Pedregal is het mooiste resort van Coco San Lucas, waar je op gebied van luxe niet te kort zult komen.

The Resort at Pedregal
The Resort at Pedregal

4. Rayavadee, Thailand

Thailand barst natuurlijk van de bijzondere eilanden en ook van de prachtige resorts. Een keuze maken welke de mooiste is, is onmogelijk. Maar deze verdient in ieder geval een plekje in de lijst met 10 plekken waar je voor altijd wil wonen: Resort Rayavadee in Thailand.

Rayavadee, Krabi, Thailand
Rayavadee, Krabi, Thailand

5. Hilton Moorea Lagoon Resort and Spa, Frans Polynesië

Frans Polynesië is sowieso een plek waar je nooit meer weg wil, maar als je dan een resort moet kiezen om voor altijd te wonen, dan is Hilton Moorea Lagoon Resort and Spa wel een uitstekende optie! En iedere ochtend duik je vanuit je huis zo de heldere zee in… Veel beter dan dit gaat het niet worden.

Hilton Moorea Lagoon Resort and Spa, Frans Polynesi\u00eb
Hilton Moorea Lagoon Resort and Spa, Frans Polynesië

6. The Nam Hai Hotel, Hoi An, Vietnam

Alleen al de naam is fantastisch: The Nam Hai Hotel in Hoi An (Vietnam). Wie houdt van modern design zal zich hier helemaal thuis voelen. Dit super strak vormgegeven resort is super de luxe. Heaven on earth noemen ze het zelf, en als je de foto’s ziet dan komt dat wel aardig in de buurt!

The Nam Hai Hotel in Vietnam
The Nam Hai Hotel in Vietnam

7. Le Sereno, Saint Barthélemy

Mocht je in dit hotel en spa willen blijven wonen, dan is de kans ook nog eens groot dat je een bekende wereldburger aan de haak slaat, want menig artiest en wereldster komt graag op eiland Saint Barthélemy (of gewoon St. Barths). Hotel Le Sereno is de perfecte plek, om voor altijd te luieren, chillen, zonnen en zwemmen.

Le Sereno, St. Barths
Le Sereno, St. Barths

8. Four Seasons Resort Maui, Hawaii

Een resort op Hawaii mag in dit lijstje natuurlijk niet ontbreken, want Hawaii is paradijs op aarde. De zon schijnt er altijd, de temperatuur is goed want er staat een lekker windje en met een surfplank of paddle board kun je je hier voor altijd vermaken. Jouw nieuwe vaste adres wordt het Four Seasons Resort op eiland Maui, Hawaii.

Four Seasons Resort op eiland Maui, Hawaii
Four Seasons Resort op eiland Maui, Hawaii

9. Constance Halaveli Resort, Malediven

Zie je jezelf al liggen hier, in zo’n lekker ligbedje? Het Constance Halaveli Resort ligt op een piepklein eilandje op de Malediven dus je hebt er ook nog het rijk alleen. Je kunt er alleen met een watervliegtuigje komen, wat het extra bijzonder maakt.

Constance Halaveli Resort op de Malediven
Constance Halaveli Resort op de Malediven

10. Dhevatara Beach Hotel, Seychellen

En met een resort op de Seychellen zijn alle droombestemmingen op aarde wel aan bod gekomen in deze top 10. Het Dhevatara Beach Hotel is een plaatje om te zien, lekker aan het strand en omgeven door bossen. Wie verkoeling wil duikt de Indische Oceaan in en de rest van de dag hoef je hier helemaal niets te doen. Nooit meer naar huis… Oh nee, dit ís je nieuwe huis!

Dhevatara Beach Hotel, Seychellen
Dhevatara Beach Hotel, Seychellen

Foto credits header: Fotolia.com.

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.