Ontspanning07.07.2011

Leuke iPad app: Sullivan’s List


travelvalley_sullivans_list.jpg
travelvalley_sullivans_list.jpg

Meer dan 300 enthousiaste avonturiers hebben hun foto’s, tips en ervaringen van de meest bizarre tradities ter wereld gedeeld met Sullivan’s List. Dan moet je denken aan voor de stieren uitrennen in Pamplona, tomaten gooien tijdens La Tomatina, een berg afrennen op Paaseiland en door de straten van Rio dansen. De app heeft als resultaat de 100 meest bizarre tradities verzameld. In de app kan men een eigen Wanna Do Lijst samenstellen, achtergrondinformatie lezen en tips & experiences van gebruikers lezen. 

Sullivan’s List is geïnspireerd op het leven van de Amerikaanse ‘park ranger’ Roy C. Sullivan (1912 – 1983) die in totaal zeven keer getroffen werd door de bliksem. Iedere keer overleefde hij het en iedere keer nam hij zich voor een lijst te maken met alles wat hij nog wilde zien en meemaken. Deze lijst heeft hij echter nooit gemaakt. Sullivan’s List is voor iedereen die de bliksem niet wil afwachten, maar nú de wereld wil ontdekken.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.