Ontspanning06.10.2010

Goa snel opkomende vakantiebestemming!


Goa.jpg
Goa.jpg

Goa aan de westkust van India was in september de snelst stijgende bestemming op boekingssite Hotels.com. De boekingssite zag het aantal zoekopdrachten naar een verblijf in Goa, dat in september werd uitgevoerd door Nederlanders, met 355 procent toenemen ten opzichte van dezelfde periode in 2009. Afgelopen maand waren vooral veel zonnige kustbestemmingen in trek bij Nederlanders. Dit blijkt een jaarlijks terugkomend fenomeen te zijn dat we allemaal nog even snel van de zon willen genieten voor de barre winter gaat beginnen!

Goa wordt gevolgd door de Thaise badplaats Pattaya, dat de ranglijst in augustus aanvoerde en in september wederom een stijgend aantal zoekopdrachten kreeg in vergelijking tot vorig jaar. De top vijf wordt gecompleteerd door het Spaanse Malaga en de Portugese trekpleisters Algarve en Albufeira. De traditionele Zuid-Europese vakantiebestemmingen zullen dit najaar, gelet op het aantal zoekopdrachten, meer Nederlandse toeristen verwelkomen dan vorig jaar.

Hotels.com_Hot List September.jpg
Hotels.com_Hot List September.jpg
Avatar foto
Adriaan de Visser

Adriaan is Channel Insights & Category Manager bij Bacardi Nederland, en heeft al veel van de wereld gezien in Europa en de Verenigde Staten. Next destination: rondreizen in Aziƫ.