Ontspanning23.05.2018

Dit unieke vakantiepark ligt dichtbij Parijs én bij Disneyland


Villages Nature Paris

Op vakantie in de natuur, maar met wereldstad Parijs en attractiepark Disneyland binnen handbereik. Het kan: Villages Nature Paris is een unieke accommodatie in een natuurlijke omgeving. Een vakantiepark dat voorzien van alle luxe en comfort die je verwacht, en met een perfecte ligging voor leuke dagjes weg. Met liefde voor de natuur gemaakt. Kan het nóg beter?

Een milieuvriendelijk vakantiepark

Het bijzondere aan vakantiepark Villages Nature Paris is niet alleen de natuurlijke omgeving. Het park ligt op een enorm uitgestrekt terrein waarvan slechts 10 procent ook bebouwd zal worden. Het is zeker ook de architectuur die deze plek bijzonder maakt: het park laat zien veel respect voor de natuur te hebben. De huisjes en het aquapark worden op een milieuvriendelijke manier verwarmd met geothermale energie. Bronnen die van diep onder de grond komen zorgen voor warm water en elektriciteit.

Op het park zelf hoef je je geen seconde te vervelen. Je vindt er een van de grootste zwemparadijzen van Europa met zeven spectaculaire glijbanen en een enorm buitenbad.

In de BelleVie farm kunnen kinderen op speelse wijze leren tuinieren in de moestuin. Op deze educatieve boerderij kunnen ze helpen met de dieren verzorgen, workshops doen of lekker ravotten in een grote binnenspeeltuin. Maar dat is nog lang niet alles!

De perfecte ligging

Vakantiepark Villages Nature Paris ligt op zes kilometer rijden van Disneyland Parijs en is daarmee een zeer interessante plek voor gezinnen met kinderen. Binnen enkele minuten ben je vanuit je vakantie-adres in Europa’s leukste pretpark. En wil je een dagje naar Parijs, dan hoef je daar ook niet lang voor in de auto te zitten, want deze stad ligt op 32 kilometer afstand. Het is dus niet alleen een heerlijk vakantiepark waar je alle luxe en entertainment vindt waar je van droomt, maar ook nog eens met de perfecte ligging.

Een uniek, milieuvriendelijk vakantiepark
Een uniek, milieuvriendelijk vakantiepark
Villages Nature Paris heeft een van de grootste zwemparadijzen van Europa
Villages Nature Paris heeft een van de grootste zwemparadijzen van Europa

Wat Villages Nature Paris te bieden heeft

Villages Nature Paris is een milieuvriendelijk vakantiepark dat qua ligging en faciliteiten en hele aantrekkelijke vakantiebestemming is voor gezinnen met kinderen. We hebben alle voordelen van dit unieke park op een rijtje gezet.

  • Dichtbij Disneyland Parijs (6 km) én dichtbij de stad Parijs (32 km)
  • Villages Nature Paris heeft een van de grootste zwemparadijzen van Europa met maar liefst zeven spectaculaire glijbanen en een enorm buitenbad!
  • De luxe accommodaties en appartementen op dit vakantiepark hebben ruimte voor families, gezinnen en groepen tot 12 personen
  • Er is een sfeervolle boulevard met gezellige restaurants en winkeltjes
  • Animatie volop: er is onder andere een educatieve belevingsboerderij een avonturenbos en nog veel meer

Meer weten over de prijzen en beschikbaarheid van Villages Nature Paris? Kijk dan snel hier voor een overzicht!

Een unieke Center Parcs beleving vlakbij Disneyland Paris en de Eiffeltoren
Een unieke Center Parcs beleving vlakbij Disneyland Paris en de Eiffeltoren

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Center Parcs.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.