Stedentrips13.05.2011

RT-actie: Maak kans op een overnachting in een Hampshire Hotel naar keuze!


hamspire-h.jpg
hamspire-h.jpg

Zoals eerder deze week al aangekondigd staat er vandaag weer een ReTweet actie op het programma! We geven weer een ontzettend leuke prijs weg: Een overnachting, ontbijt en fietshuur voor 2 personen in een Hampshire Hotel naar keuze!

Om hier kans op te maken hoef je niet veel te doen. Zorg dat je de twitteraccounts van @HansHendriks59 en @Travelvalley volgt en ReTweet het bericht dat wij om 12.00 uur live zetten. Daar heb je vervolgens tot 15.00 uur de tijd voor en kort daarna maken we bekend wie de winnaar is.

Op dit moment is Hans Hendriks bezig aan een fietstocht langs alle Hampshire Hotels. Iedere dag plaatst hij foto’s en doet hij verslag van zijn belevenissen onderweg. Hans is te volgen via zijn blog en via twitter.

Over Hampshire Hotels: Elk hotel ondergaat een nauwkeurige inspectie alvorens toegelaten te worden tot de hotelgroep. De classificatie gaat al naar gelang de faciliteiten, ligging, inrichting en mogelijkheden van het hotel. Hampshire heeft 3 verschillende categorieën hotels, al deze categorieën getuigen van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding in combinatie met gastvrijheid en service. De Hampshire hotels liggen verspreid over Nederland, België, Duitsland en de Nederlandse Antillen. U vindt de hotels in de grote steden, maar ook op idyllische plaatsen verspreid over het land.
winner

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.