Stedentrips06.06.2011

Townhouse Design Hotel Maastricht wint Dutch Hotel Award 2011


travelvalley_townhouse_design_hotel_maastricht.jpg
travelvalley_townhouse_design_hotel_maastricht.jpg

Het prachtige Maastrichtse Townhouse Design Hotel staat voor design, passie, gastvrijheid en huiselijkheid. Volledig terecht is Townhouse dus nu ook winnaar geworden van de Dutch Hotel Award 2011! Het hotel van de Bergère Group van Paul Rinkens en Rino Soeters was net wat beter dan medefinalisten Postillion in Bunnik en Hotel Casa 400 in Amsterdam.

Juryvoorzitter Bas Tolmeijer heeft maandagochtend de drie kandidaten gebeld. “Zuur om er twee te bellen die niet hebben gewonnen. Het waren alle drie goede kandidaten, wij als jury hebben echt genoten van het hoge niveau. Maar er kan er maar eentje winnen. En dat is het Townhouse.”

Hotelprijs weer naar het zuiden
Tolmeijer spreekt van de beste finale ooit. “Het Townhouse heeft een topprestatie neergezet. Wij als jury hebben gezien dat alles klopt in het bedrijf. De prijs gaat nu voor de tweede keer naar Maastricht en (eerder won Beaumont Maastricht – red) voor de derde keer naar het zuiden (St Gerlach in Valkenburg – red).”

Het viersterren Townhouse Hotel opende haar deuren in september 2009. Het mag zich nu scharen in het rijtje van winnaars van de prestigieuze hotelmanagementprijs.
2011: Townhouse Hotel, Maastricht
2010: Papendal, Arnhem
2009: De Zon, Ommen
2008: Eden American Hotel, Amsterdam
2007: Chateau St. Gerlach, Valkenburg
2006: Des Indes, Den Haag
2005: Beaumont, Maastricht
2004: Delta Hotel Vlaardingen

Directeur Rino Soeters is in de wolken: “Fantastisch. Ons team heeft een geweldige prestatie geleverd. We zijn hier enorm gruuts op. Vanavond gaan we lekker feesten.”

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.