`

Stedentrips16.11.2011

Morgen te winnen: unieke overnachtingsvoucher van Wimdu.nl!


loft_appartement_parijs_travelvalley2.jpg
loft_appartement_parijs_travelvalley2.jpg

Social Travelling is dé trend van het moment! Je overnacht is een huis of appartement van een local, maar toch met de luxe van een hotel. Het is stedentrippen 2.0. Particulieren kunnen woonruimte die zij niet gebruiken (kostenloos) plaatsen op Wimdu.nl en deze daarmee te huur aanbieden. Niet alleen heb je als reiziger hiermee een unieke en voordelige slaapplek te pakken, wie anders dan de locals kunnen jou tips geven waar je moet eten of wat je moet gaan doen?!

Morgen geven wij in een retweet-actie op Travelvalley.nl een overnachtingsvoucher van Wimdu weg, ter waarde van € 150!! Daarmee boek je bijvoorbeeld een schitterende loft in de hippe wijk Marais in Parijs, of een romantisch appartementje in Praag. Voor iedere smaak, ieder budget en iedere voorkeur is een perfecte slaapplek te vinden!

Wat moet je doen?
Heel simpel: morgen om 12.00 uur zetten wij een tweet live. Als jij tussen 12.00 en 15.00 uur deze tweet retweet maak je al kans op deze bijzondere prijs! Oók zin in een weekendje Milaan of een overnachting in een leuk appartement in Londen? Retweeten dan maar!!

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.