Stedentrips02.02.2012

Foursquare City Badges nu voor 12 steden!


Schermafbeelding 2012-02-02 om 14.29.14.png
Schermafbeelding 2012-02-02 om 14.29.14.png

Vanaf nu zijn er op Foursquare ook City Badges te verkrijgen. Voor de niet-geeks onder ons: voor het gebruiken van Foursquare heb je een smartphone nodig en de app Foursquare. Je checkt in op plaatsen waar je komt: de bakker, de slager, je werk en ga zo maar door. Dat deel je met vrienden en voor bepaalde check-ins krijg je badges. Dat even in een notendop. Maar nu zijn er dus ook op Foursquare City Badges te krijgen! Voor de hardcore reizigers onder ons natuurlijk hartstikke leuk! 

Er zijn nog maar 12 steden waar je een City Badge kan verdienen: Chicago, Londen, Parijs, Istanbul, Atlanta, New Orleans, Singapore, Sao Paulo, Berlijn, Tokyo, Madrid en Seattle. Maar er volgen er vast en zeker meer.

Hoe te verdienen?
Volg 4sqCities en zorg dat je in een van bovenstaande steden bent. Dan is het simpel: inchecken bij vijf van de recommendations en je hebt een City Badge te pakken!

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.