Stedentrips14.06.2012

Tuk Tuk Sightseeing: Duurzaam citytrippen door Amsterdam


Schermafbeelding 2012-06-13 om 15.50.17.png
Schermafbeelding 2012-06-13 om 15.50.17.png

Duurzaam reizen is hot. Compensatieprogramma’s van onder andere GreenSeat en Trees for Travel zitten in de lift en met stijgende brandstofprijzen was het collectieve bewustzijn voor bewust reizen en vakantievieren nog nooit zo groot. Uitstapjes en vakanties in eigen land winnen terrein van de ver weg bestemmingen en de Nederlander was nog nooit zo behoudend met het boeken van de zomervakantie. Nieuwkomer in Amsterdam, Tuk Tuk Sightseeing, haakt mooi in op deze duurzame & lokale reistrend en introduceert de eerste elektrische tuks tuks in onze hoofdstad. 

De felgekleurde karretjes bieden een alternatief voor bestaande city tours en transfers door de stad. Daytrippers en buitenlandse bezoekers van de stad maken onder leiding van een (meertalige) gids een 1-uur durende trip langs de hotspots en onontdekte plekjes van de stad.

Wij willen een steentje bijdragen aan een schoner Amsterdam“, aldus Radboud Klaphake, directeur Tuk Tuk Sightseeing. De tuk tuks bieden plaats aan 2 tot 5 personen en zijn naast een duurzaam vooral ook een leuk alternatief om van A naar B te komen. Je vindt Tuk Tuk Sightseeing op 10 minuten van Amsterdam CS, naast Passenger Terminal Amsterdam.

Bekijk ook eens dit grappige filmpje over Tuk Tuk Sightseeing.