Stedentrips12.02.2013

8 maart vrouwendag bij Thalys, vrouwen reizen voor 8 euro


Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Ter ere van die Internationale Vrouwendag heeft Thalys een leuke aanbieding speciaal voor vrouwen: voor 8 euro enkele reis kunnen vrouwen die dag met de trein mee. De tickets gelden voor het volledige netwerk, zolang je reist tussen 18 en 25 maart. Women Only.

Uiteraard wil Thalys hiermee het reizen per trein onder vrouwen stimuleren. Voor vrouwen de ideale gelegenheid om er een leuk dagje weg van te maken, een leuke mini stedentrip bijvoorbeeld

Tickets koop je op 8 maart, van 08.00 tot 18.00 uur voor 8 euro. Makkelijk te onthouden, met al die 8-en! Deze tickets zijn alleen online te koop via thalys.com.

Update 8 maart: de website van Thalys ligt al sinds vanmorgen 08.00 uur plat.  

Vandaag lanceert Thalys haar campagne ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag. De aanbieding van tickets voor slechts € 8,- maakt veel mensen enthousiast om tickets te boeken op de website. Op dit moment veroorzaakt het grote aantal bezoeken problemen op de Thalys website.

Thalys doet haar uiterste best om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Thalys verontschuldigt zich voor dit ongemak.

Namens Thalys International

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.