Stedentrips14.04.2013

Lente-extraatje voor gasten van Townhouse Designhotel in Maastricht


Schermafbeelding 2013-04-12 om 14.23.20.png
Schermafbeelding 2013-04-12 om 14.23.20.png
Voor een lekker weekendje Maastricht is Townhouse Designhotel onze absolute favoriet. Townhouse is namelijk een plek waar je lekker komt logeren, met zijn allen aan een houten tafel soep en Limburgse vlaai eet, en waar je je meteen thuis voelt.

Met de lente op komst wil Townhouse alle gasten een beetje extra verwennen. Iedere gast die in de maand april komt logeren, mag een envelop van de waslijn trekken. In deze enveloppen zitten leuke extraatjes voor de gasten.

De waslijn staat natuurlijk symbool voor het seizoen waarin we de was weer lekker in de buitenlucht kunnen laten drogen. De lente komt eraan! 

In elke envelop zit iets leuk. Dat kan zijn een gratis op te halen ananas bij de groenteboer om de hoek, kledingadvies en korting bij partner Stijl Wyck, of een nieuwe overnachting in het hotel.

Er zijn cadeaus die je krijg van Townhouse zelf, maar dus ook van ondernemers uit de buurt. Hiermee worden ook ondernemers uit stadsdeel Wyck extra op de kaart gezet. 

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.