Stedentrips05.06.2013

Je persoonlijke reisgids met de Stay.com Reisapp


Super handig en fijn in gebruik, de stay.com reis-app. Met deze app maak je een eigen reisgids voor verschillende steden ter wereld. Zo geeft de app zelf aanbevelingen van hotels, restaurant en attracties in de desbetreffende stad. Het enige wat jij hoeft te doen is een samenstelling te maken van hotels, restaurants en attracties die jouw voorkeur genieten.

Ook kun je zelf hotels, restaurants en leuke bezienswaardigheden toevoegen en reviews geven over de bezoeken die jij hebt gebracht. Het doel van de app is om bezienswaardigheden, hotels en restaurants te delen met vrienden, familie en mensen waarmee je reist. Op deze manier kom je op meest unieke plekjes van een stad. Een groot voordeel is dat je de app zelfs offline kunt gebruiken. Je Citygids verteld je alle hotspots zelfs als je geen wifi hebt. Geen hoge internetkosten dus, maar wel rondgeleid worden door de stad met je persoonlijk gids.

Avatar foto
Claire de Boer

Claire verruilt het Amsterdamse leven de komende maanden voor een tripje rond de wereld. Ze wil zo veel mogelijk van de wereld zien en doet dit het liefst met haar backpack. Ze wordt gelukkig van een HIT workout, lekker eten en een goed feestje!