Stedentrips10.12.2022

Het leukste kerstcadeau van 2022: Bucketlist Stedentrips


Ben je op zoek naar een last minute cadeau voor onder de kerstboom? In het boek Bucketlist Stedentrips doe je volop inspiratie op voor een volgende reis naar een mooie stad. Om bij weg te dromen of meteen te boeken. Dit mooie reisboek staat vol prachtige foto’s, handige tips en boeiende verhalen. Een tof cadeau voor jezelf of iemand anders die van reizen houdt!

Stedentrips in 2022

Hoewel reizen nog steeds anders is dan in 2019, blijven we op vakantie gaan. Veel landen ontvangen graag toeristen zolang je je netjes aan de daar geldende maatregelen houdt. Wij vertelden je al wat de 16 beste Europese steden zijn voor een stedentrip in 2022. Ook in het boek doe je inspiratie op om een stad te ontdekken die je nog niet kent. In deze steden vermaak je je prima dagenlang. Je vindt onder andere Lissabon, Istanbul en Florence terug in het boek. Maar ook steden waarvoor je wat verder moet reizen, zoals Kaapstad of Buenos Aires.

Bestel ‘m nu voor 22,50 euro en maak iemand anders of jezelf blij met dit perfecte (kerst)cadeau!

25 bucketlist stedentrips
25 bucketlist stedentrips

Waarom stedentrips zo leuk zijn

Stedentrips zijn de perfecte mini-vakantie. Dé manier om er even lekker tussenuit te gaan. In Europa barst het bovendien van de mooie steden die zich lenen voor het maken van een stedentrip. Maar er zijn ook steden wereldwijd die absoluut de moeite waard zijn. Buenos Aires, Vancouver, Las Vegas en Sydney: allemaal steden die op een bucketlist thuis horen.

Het allerleukste aan een stedentrip is dat deze reis zich leent om eens met iemand anders te doen dan je vaste reispartner (waarschijnlijk je geliefde). Maak ook eens een reisje met je beste vriend of vriendin, met familie of met collega’s. Samen nieuwe herinneringen maken over de hele wereld is het leukste dat er is!

Waar wacht jij nog op? Bestel nu Bucketlist Stedentrips en maak iemand heel blij met dit leukste cadeau! Of hou je ‘m liever zelf? 🙂

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.