Vakantiedeals22.11.2023

Dit zijn de beste Black Friday vakantie aanbiedingen


Op vrijdag 24 november 2023 is het Black Friday. Een dag waarop je gebruik kunt maken van aantrekkelijke kortingen. Niet alleen voor kleding en domotica, maar zeker ook voor vakantiegangers is het slim om die dag de aanbiedingen in de gaten te houden. Al kun je bij de meeste touroperators de hele week profiteren van korting.

Black Friday vakantie aanbiedingen

Daarom hebben we voor je op een rij gezet bij welke touroperators je op Black Friday gebruik kunt maken van korting. Ook de vroegboekkortingen en andere interessante acties hebben we meegenomen.

Of je nu een zonvakantie, vliegreis of wintersport wil boeken, check deze websites voor korting.

  • TUI: doet aan Fair Friday. Tot 100 euro korting op duurzame reizen, bijvoorbeeld met erkend duurzaamheidslabel, maar ook de stedentrips met de trein of wintersport met de TUI Ski Express. Ook de vroegboekkorting van TUI geldt nog steeds voor vakanties in 2024.
  • Sunweb: ook hier tot 100 euro korting op het boeken van een zonvakantie, wintersport of cruise.
  • Booking: op de dealspagina vind je minimaal 30 procent korting op overnachtingen. Je moet wel voor 29 november boeken, en geldt op verblijven met een uitcheckdatum op of vóór 31 december 2024.
  • NS International: niet per se voor Black Friday, maar voor internationale treinreizen kun je altijd gebruik maken van aanbiedingen en kortingsacties van NS. Het hele jaar door interessant om in de gaten te houden natuurlijk.
  • Transavia: heeft wintersale op veel bestemmingen voor de periode van november 2023 tot en met maart 2024. En je krijgt nu ook tot 28 november 30 procent korting op het meenemen van je wintersportuitrusting en tot 21 procent korting op je ruimbagage.
  • Vacanceselect: vroegboekkorting die kan oplopen tot 50 procent voor vakanties die je tot 1 februari 2024 gratis mag annuleren.
  • AllCamps: super aantrekkelijke kortingen tot wel 40 procent voor vroegboekers van kampeervakanties (geldig tot maandag 28 november, ook wel Cyber Monday).
  • Snowtrex: tot 170 euro korting per persoon op een wintersportvakantie tijdens de White Friday Week.
  • TravelSki: ook hier is het White Week met korting op wintersportvakanties tot 40 procent.
Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.