Vliegen26.10.2011

Samsonite koffers Cosmolite en Cubelite nu in nieuwe trendy kleuren


samsonite_cosmolite_cubelite_travelvalley.jpg
samsonite_cosmolite_cubelite_travelvalley.jpg

Als je op reis gaat is het wel zo leuk om er een beetje stylish bij te lopen. En daarbij, een goede koffer is altijd handig. Samsonite speelt nu in op de kleuren van dit seizoen, en heeft de populaire Cosmolite en Cubelite collecties uitgebreid met twee prachtige edelsteentinten. De Cosmolite Orange heeft een diepe, saffieroranje kleur en de sophisticated Cubelite Earth is gebaseerd op de donkergroene toermalijn.

Award voor de Cosmolite
De Cosmolite is de eerste bagagecollectie waarbij gebruik is gemaakt van het revolutionaire Curv® materiaal, dat schokbestendig, extreem licht, maar tegelijkertijd super sterk is. De Cosmolite heeft al vele prijzen in de wacht gesleept en is de best verkochte collectie binnen Europa. De koffer is verkrijgbaar in zwart, zilver, blauw, rood, violet en nu dus ook in prachtig oranje. De advies verkoopprijs voor de Cosmolite bedraagt € 319.

Cubelite
Met zijn klassieke design is de Cubelite dé hardschalige koffer bij uitstek voor alle reizigers: van zakenmensen tot families. De koffer heeft een functionele indeling en is daarnaast ongelooflijk sterk en ultra licht door het gebruikte Curv® materiaal – de Cubelite UP55 weegt slechts 2,1kg. De Cubelite collectie is verkrijgbaar in de kleuren grafiet, champagne en nu dus ook in sophisticated earth. De advies verkoopprijs voor de Cubelite bedraagt € 299.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.