Vliegen23.05.2012

Goedkoop parkeren op Schiphol!


Schermafbeelding 2012-05-22 om 11.49.28.png
Schermafbeelding 2012-05-22 om 11.49.28.png

Als je op vakantie gaat met het vliegtuig, en je vliegt vanaf Schiphol, is het altijd weer de vraag: ‘Hoe gaan we naar Schiphol’. En zeker de mensen die niet echt in de buurt van Amsterdam wonen moeten daar over nadenken. Het meest luxe is natuurlijk als je wordt gebracht of gehaald, maar niet iedereen kan altijd een lift vinden. Alternatief is de trein, maar daar word je ook niet altijd blij van. Vertragingen, overstappen, treinen die niet rijden, en wat doe je ’s nachts als er geen treinen rijden?

Wat je zeker eens moet overwegen is Comfort Parking. Goedkoop parkeren, op 3 minuten van de vertrekhal vandaan!

Het werkt heel simpel. Je maakt online een reservering. Als je onderweg bent, op zo’n 30 minuten van de luchthaven vandaan, dan bel je om door te geven dat je er bijna bent. Je komt aan bij een bewaakte parkeergarage, parkeert daar je auto en wordt met een shuttlebusje naar de vertrekhal gebracht. 3 minuten later ben je er al.

En de terugweg? Ben je geland, dan bel je dat je opgehaald wilt worden en de chauffeur staat buiten weer klaar en brengt je naar je auto.

Kosten? Voor bijvoorbeeld 3 dagen betaal je € 35. En ga je 8 dagen, dan betaal je € 65. Daar kan het kort of lang parkeren van Schiphol zelf echt niet tegenop.

Dus voortaan rij je lekker zelf van en naar Schiphol!

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.