Vliegen08.06.2012

Vliegtuigen van Icelandair eind 2012 uitgerust met Wi-Fi


Schermafbeelding 2012-06-08 om 09.18.14.png
Schermafbeelding 2012-06-08 om 09.18.14.png

Vlieg je met Icelandair, dan hoef je je binnenkort niet meer te vervelen in het vliegtuig. De complete vloot met vliegtuigen wordt voorzien van Wi-Fi. Passagiers kunnen dus met hun eigen apparaten toegang krijgen tot internet. De Wi-Fi wordt eind 2012 ingebouwd, en zak worden afgerond in het najaar van 2013. Na de installatie is Icelandair de eerste luchtvaartmaatschappij op de trans-Atlantische route met Wi-Fi. 

Service staat bij Icelandair hoog in het vaandel. Onze individuele in-flight entertainmentsysteem met hoogwaardig touch screen zorgt voor een onderhoudend en ontspannen verblijf aan boord. De overeenkomst met Row 44 biedt ons de mogelijkheid om onze service aan boord uit te breiden“, aldus Icelandair CEO Birkir Hólm Gudnason.

Icelandair is de nationale luchtvaartmaatschappij van IJsland met haar thuisbasis in Keflavik. Met 75 jaar ervaring in de luchtvaart is zij van ´hippie´ maatschappij in de 60-er jaren uitgegroeid tot een moderne en gerenommeerde maatschappij. De vloot van Icelandair bestaat uit 16 Boeings 757 die allen zijn onderverdeeld in drie klasses, economy class, economy comfort class en Saga Class, de business class van Icelandair.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.