Vliegen24.10.2013

Met easyJet nu ook naar Frankrijk, Bordeaux


easyjet.png
easyjet.png

Vanaf eind maart 2014 kun je met prijsvechter easyJet ook vliegen van Nederland naar Frankrijk. Easyjet start dan namelijk met de eerste vluchten tussen Schiphol en Bordeaux. Het gaat om vier vluchten per week, met de Airbus A319. Bordeaux ligt aan de Franse westkust, aan de Atlantische Oceaan. 

Het is de eerste vlucht van easyJet tussen Frankrijk en Nederland. Een logische toevoeging als je weet dat Frankrijk al jaren een van de favoriete bestemmingen van Nederlanders is. Zeker de stad en streek Bordeaux zijn populair, met name om de lekkere Franse wijnen. Daarnaast is Bordeaux een van de grootste steden van Frankrijk, en is daarmee een belangrijke stad voor zakenreizigers

Prijzen van Schiphol naar Bordeaux liggen laag, zoals je van een prijsvechter gewend bent. Al vanaf 31,99 euro boek je een enkele reis. Vanaf Utrecht gemeten is het ongeveer 1.000 kilometer rijden naar Bordeaux. Gezien de brandstof en tolkosten die je in Frankrijk maakt, is vliegen dus niet alleen een heel stuk sneller, maar ook goedkoper. De eerste vlucht vertrekt op 30 maart 2014.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.