Vliegen21.02.2024

Goedkope vliegtickets boeken? Gebruik deze flight alert service


Staan er op jouw reiswensenlijst nog mooie, verre bestemmingen? Misschien wel een bucketlist-reis naar Australiƫ, een roadtrip langs de kust in Zuid-Afrika of een onvergetelijke stedentrip naar New York City? Dan is het altijd goed om prijzen van vliegtickets in de gaten te houden om de beste deal te scoren, want niemand wil te veel betalen. En zeker nu niet, nu prijzen voor vakanties met dank aan inflatie behoorlijk gestegen zijn. Al is dat uitpluizen vaak ook een enorme klus. Zoek je naar de beste deals voor vliegtickets, maar wil je niet zelf eindeloos het internet moeten afstruinen? Dan is daar de ultieme oplossing: deze flight alert service vindt voor jou de goedkoopste vliegtickets naar de bestemming van je dromen! En daar hoef je zelf bijna niets voor te doen. Dit is hoe het werkt.

Goedkoop op reis met deze flight alert service

De vliegexperts van Vliegennaar.nl zijn de zelfbenoemde Nederlandse uitvinders van de flight alert. Dat is een gratis e-mailservice die je helpt met het vinden van het goedkoopste ticket naar jouw favoriete bestemming.

Dat doen ze door allerlei verschillende tarieven te vergelijken. Natuurlijk die van luchtvaartmaatschappijen en van de belangrijkste grote online reisbureaus. Tarieven kunnen namelijk behoorlijk verschillen.

Iedere dag worden – volledig automatisch – alle nieuwe vluchtprijzen ingeladen per bestemming. Dat wordt gedaan voor maar liefst 1.200 bestemmingen, dus jouw favorieten zitten daar ongetwijfeld ook tussen. Zo zie je dus alle actuele, goedkope deals op een rij.

En leuk om te weten: als het relevant is, dan worden ook alternatieven gegeven als die goedkoper zijn. Bijvoorbeeld treinreizen of pakketreizen die een veel gunstiger tarief hebben. Zo weet je zeker dat je echt de beste deal hebt gevonden.

Je hoeft dus zelf (bijna) niets te doen. Je kunt aangeven naar welke bestemming je wil reizen en wat je aan budget beschikbaar hebt. Zo ontvang je bijvoorbeeld ook meteen een bericht via e-mail als een luchtvaartmaatschappij de tickets voor jouw bestemming heeft verlaagd.

Unieke aanbiedingen: Error fares

Ook wanneer je eigenlijk niet weet waar je naartoe wil, is deze flight alert service een goed idee. Je kunt namelijk ook altijd kijken bij de selectie ‘Error fares‘. Dat zijn de allerbeste deals op een bepaald moment. Soms komen er namelijk tarieven voorbij, die zo goed zijn, dat je ze bijna niet kunt laten gaan (en soms omdat het een foutje is). New York retour voor 200 euro bijvoorbeeld, of enkele reis Barcelona voor 11 euro. Je krijgt een melding wanneer je voor die prijs kunt boeken. En zo kun je hele voordelige trips scoren die je anders zou missen.

Voordelen van een flight alert service op een rij

  • Bespaar tijd: In plaats van urenlang verschillende boekingssites te doorzoeken op zoek naar de beste deals, doet de flight alert service al het werk voor jou. Dit bespaart je kostbare tijd en moeite.
  • Krijg toegang tot exclusieve deals: Zo heb je ook toegang tot exclusieve deals en kortingen. Hierdoor kun je profiteren van speciale aanbiedingen die anders mogelijk aan je voorbij zouden gaan.
  • Flexibiliteit: Zo kun je flexibel zijn met je reisdata en bestemmingen. Je kunt verschillende datums en routes instellen en ontvangt meldingen voor de beste aanbiedingen die aan jouw voorkeuren voldoen.
Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.