Zomer24.08.2011

Kunstenaar schildert meest actuele last-minutes SunWeb


Juli 2011 was een recordmaand. Het was niet alleen de natste maand sinds 45 jaar, maar het regende ook last minute boekingen. Terwijl het in Nederland weer pijpenstelen regent, kijkt het hele land vol verlangen uit naar de zon. Aanbieder van o.a. zonvakanties SunWeb boekte in deze maand een record aan websitebezoeken. Een absolute run op last minutes.

Annelies Velders namens Sunweb Vakanties: “Mensen snakken naar zon en zoeken op het laatste moment nog naar een betaalbare zonvakantie. Ondanks die run – en dus schaarste – op de last minutes doen wij er alles aan om ook nu onze klanten goede last minutes te bieden.”

Vakantieprijzen die zo last minute zijn, dat ze pas op het laatste moment bekend worden, vragen om een alternatieve oplossing. Vandaag beschilderde een kunstenaar het levensgrote billboard bij het Leidseplein in Amsterdam met de last minute die hij ter plekke kreeg doorgebeld. Hierbij ontvangt u de persfoto vanuit de regenachtige hoofdstad en hieronder het bijschrift.

In een week tijd worden drie van de meest actuele aanbiedingen last minute doorgebeld en ‘live’ geschetst. Ook vrijdag 26 augustus en dinsdag 30 augustus creëert de kunstenaar voor Amsterdamse passanten de meest actuele last minute.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.