Zomer18.01.2012

Aangepaste dienstregeling Stena Line tijdens de Olympische Spelen


Schermafbeelding 2012-01-18 om 09.13.15.png
Schermafbeelding 2012-01-18 om 09.13.15.png

Wie komende zomer niets wil missen van de Olympische Spelen, moet een overwegen om de Stena Lina naar Londen te nemen. De ferrymaatschappij Stena Line past haar dienstregeling op de route tussen Hoek van Holland en Harwich aan tijdens de Olympische Spelen. Passagiers krijgen daardoor meer tijd om de wedstrijden bij te wonen. De spelen zijn van 27 juli t/m 12 augustus in de regio Londen. 

Voetpassagiers kunnen om 05.45 uur van boord in Harwich (i.p.v. 06.30 uur) om vervolgens per trein verder te reizen naar Londen. De vertrektijden van de Stena Hollandica uit Harwich zijn aangepast naar 24.00 uur i.p.v. 22.30 uur. 

Felix Hendriks, general manager Travel bij Stena Line wil het de bezoekers van de Olympische Spelen zo gemakkelijk mogelijk maken: “Stena Line biedt een uitstekende verbinding naar Londen. Bij aankomst in Harwich staat de rechtstreekse trein naar Londen al klaar. Die maakt eerst een stop op Stratford Station (Olympisch stadion/ dorp) en gaat dan meteen door naar London Liverpool Street Station“. 

Dagje heen en weer
De treinreis na de ontspannen nachtelijke overtocht duurt slechts een uur, waardoor reizigers die van de aangepaste dienstregeling niets hoeven te missen. Hendriks: ‘Zo kun je gemakkelijk een dagje heen en weer om de Olympische Spelen mee te maken,  zonder dure hotelovernachting in Londen!”  

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.