Zomer29.03.2014

5 dingen die je weer kunt doen omdat het lente is


Eindelijk… het is lente!! Jammer genoeg hebben we geen ├ęchte winter gehad dit jaar, met ijs zodat we konden schaatsen en sneeuw zodat we heerlijke wandelingen in een besneeuwd bos konden maken. Het is afgelopen winter namelijk niet koud geweest. Maar ook al is de winter mild geweest, toch hebben veel mensen gesnakt naar lente. En dat is logisch, want zodra de lente begint, kunnen we bepaalde dingen weer doen, gewoon omdat het lente is.

#1 Picknicken in het park

Wat hebben we dat gemist in de winter, weer lekker naar buiten om te picknicken in het park! Een mand vol met hapjes verzamelen, een mooi plekje uitzoeken, wat vrienden uitnodigen en chillen maar. Eindelijk, het kan weer!

#2 Mensen kijken vanaf het terras

Het eerste terrasje van het jaar is magisch. Dan lijkt het wel alsof het een eeuw geleden is dat we er zaten, maar eigenlijk valt dat best wel mee. Anyway: het is lente dus we mogen weer het terras op om onze favoriete hobby te beoefenen. Mensen kijken! Je mooiste zonnebril op, drankje voor je neus en kijken maar. En natuurlijk een beetje roddelen over de meest foute outfits die je voorbij ziet komen. Love it!

#3 Met blote voeten in je schoenen

De zomerschoentjes mogen weer van zolder, de sokken mogen weer naar zolder. In de lente mag je namelijk weer met blote voeten in je schoenen. Gewoon omdat het kan.

#4 Zonder jas van huis

In de winter zal je het echt niet vergeten, maar met heerlijke lentetemperaturen kan het zomaar gebeuren dat je de deur uit loopt zonder dat je een jas bij je hebt. No worries, het is lente!

#5 IJsjes eten

In de winter smaakt een ijsje ook best lekker, maar met een lentezonnetje krijg je er gewoon extra zin in. De meeste ijssalons zijn inmiddels weer open, en er vormen zich alweer lange rijen voor de deur. Lente betekent dat je weer ijsjes kunt eten. Enjoy!

Wat zijn jouw favoriete dingen die je weer kunt doen omdat het lente is?

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.