Zomer16.04.2010

Beleef het WK Voetbal zoals in Zuid-Afrika


wk2010logo.jpg
wk2010logo.jpg

Het WK Voetbal bijwonen is maar voor weinig mensen weggelegd. Een retourtje Zuid-Afrika is namelijk best wel kostbaar. Wil je toch het WK in Afrika-stijl beleven? Safaripark Beekse Bergen biedt uitkomst!

Speciaal voor het WK Voetbal wordt de camping van het safaripark omgetoverd tot OranjeCamping Beekse Bergen. Met op de achtergrond brullende leeuwen, is het net echt 🙂 Voor oranjefans zijn er twee- en driedaagse arrangementen. Na een gezamenlijke optocht naar het feestterrein worden de wedstrijden op een groot LED-scherm getoond. Daarnaast is er voor, tijdens en na de wedstrijd entertainment zoals een feestavond en afterparty. Net als de supporters in het echte Afrika, hebben ook de campinggasten in Hilvarenbeek het Afrikaanse wild ook op een leeuwenbrul afstand. Deelnemers van het tweedaagse arrangement betalen € 35 per persoon. Deelnemers van het driedaagse arrangement betalen € 55 per persoon.

Meer info of boeken, gaat via de website van Libema Vakantieparken.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.