Zomer26.06.2020

Dit is dé zomerhit van 2020!


We zijn Despacito nog niet vergeten: de zomerhit die drie jaar geleden niet van de radio weg te slaan was. De daaropvolgende zomers misten een échte hit, maar voor de zomer van 2020 staat er nu eentje klaar:
Conkarah feat. Shaggy met Banana in de DJ FLe Remix. Als je het liedje nog niet gehoord hebt dan hoef je daar niet lang op te wachten: dit ga je denk ik de hele zomer horen.

Shaggy ken je nog van Boombastic (1995) en It wasn’t me (1999) maar nu na jaren heeft de artiest dus weer een hit te pakken. In 2019 nam hij het liedje Banana op met Conkarah maar pas nu DJ FLe het in de remix heeft gegooid is de hit daar.

Zomerhit van 2020

Een zomerhit heeft een paar ingrediënten nodig: een herkenbaar deuntje, simpele lyrics die iedereen vrij snel mee kan zingen en een tropische vibe. In dit nummer zijn ze allemaal aanwezig. Of het dé zomerhit van 2020 gaat worden? Luister zelf maar!

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.