Zomer14.07.2016

Pokémontrainer als ultieme vakantiebaan!


De Pokémon gekte lijkt compleet! Nederland is in de ban van Pokémon. De Pokémon Go-app is in Nederland al meer dan 200.000 keer gedownload terwijl deze nog niet eens officieel gelanceerd is. Op internet struikelen we over de vele grappige inhakers en snel in elkaar geknutselde campagnes. Uitzendbureau YoungCapital heeft in mijn ogen een briljante match gevonden. Dit komt met name doordat ze met hun dienstverlening als uitzendbureau exact inspelen op hype en zo de doelgroep perfect weet te bereiken.

Pokémontrainer

Heb jij komende zomer tijd en zit je liever zelf op het terras dan dat je met een dienblad loopt of ben je dat aardbeien plukken echt helemaal beu dan is dit je kans. Je kunt per direct aan de slag als Pokémontrainer. Het doel is om met een team flexibel inzetbare Pokémontrainers alle Pokéstops in de studentensteden van Nederland in kaart te brengen. Bij deze Pokéstops krijg je als speler immers items je verder in het spel kan komen. Door ze in kaart te brengen help je je medespelers om doelgerichter op pad te kunnen gaan.

Pokémontrainer: gotta catch ‘em all!

Leg jij sinds Pokémon Go uit is je telefoon niet meer weg en is jouw eerste zin na de lunch “wie gaat er mee op Pokémon safari?” dan is dit jouw ideale vakantiebaan. Je moet immers doen wat je leuk vindt, toch? Als Pokémontrainer ben jij competitief: you want to be the very best, heb jij uiteraard voldoende powerbanks voor je telefoon en ben jij flexibel en sportief. Je houdt van avontuur en bent niet bang of te off-roaden.

Je vult je Pokédex met de vetste Pokémon. Het maakt jou niet uit dat je eerst langs twintig Rattata’s of Pidgeys moet. Jouw route gaat dwars door het gras, het bos of zelfs door de modder: onderweg laat je geen Pokéstop links liggen. Hoe moeilijk hij ook te vinden is, jij spot hem.

Uitzendbureau YoungCapital biedt je een flexibele vakantiebaan waar je Pokécoins kunt verdienen. YoungCapital wil de trainers uitbetalen in cadeaukaarten voor de Playstore, zodat je als traning coins kunt kopen en verder kunnen komen in het spel. Je werkt in de frisse lucht en last but not least je kunt je eigen Pokémon vangen tijdens werktijd.

Solliciteer direct

Leg in een video motivatie uit waarom jij dé trainer voor de job bent. Het uitzendbureau heeft inmiddels al tientallen sollicitaties binnen.

Avatar foto
Onno Rompa

Onno is blogger op DutchCowboys, Travelvalley en StyleCowboys. Onno schrijft over technologische innovaties en trends en ontwikkelingen op het gebied van (online) marketing.