Vliegen05.12.2013

Vueling viert 4 miljoenste passagier in Nederland en trakteert!


Vandaag ontvingen wij van van de Spaanse luchtvaartmaatschappij Vueling een cadeautje, ze hebben namelijk wat te vieren. Sinds de eerste vlucht van Vueling vanaf Schiphol in 2005 zijn er namelijk 4 miljoen Nederlandse passagiers die met de luchtvaartmaatschappij hebben gevlogen. Een mijlpaal. En daarom eten wij nu lekkere Vueling koekjes! Ook werden twee passagiers van de vlucht van gisteren verrast met een vliegticket naar een bestemming naar keuze. 

vueling1.png
vueling1.png

Nederland is voor Vueling een hele belangrijke markt, nu zelfs de op drie na grootste internationale markt. Daarnaast zijn er nieuwe bestemmingen bekend gemaakt. Vanaf komende zomer vlieg je nu ook met Vueling vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Rome. Een heerlijke bestemming voor een stedentrip, en daarnaast is vanaf Rome ook Zuid-Italië heel goed te bereiken. 

De eerste vlucht van Vueling in Nederland

In 2005 vertrok de eerste vlucht van Vueling en vloog van Schiphol Amsterdam naar Barcelona. Samen met Valencia was Barcelona de eerste bestemming. Inmiddels zijn daar nog 8 bestemmingen bijgekomen. In 2011 werd als de eerste buitenlandse luchtvaartmaatschappij permanent een vliegtuig op
Schiphol gestationeerd.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.