Algemeen24.08.2011

Magini: prachtig en eenvoudig te maken fotoalbum!


We beschikken inmiddels allemaal over gigantische geheugens vol met digitale foto’s. Op telefoons, computers, externe harde schijven en losse cd’tjes staan de prachtigste foto’s, maar we doen er eigenlijk niets mee. Een fotoalbum maken is vaak ook veel werk, dus echt zin om van iedere vakantie een album te maken hebben we niet. Eerder heb ik al veel fotoalbums gemaakt, en dat blijkt altijd een enorme klus die al gauw een paar avonden in beslag neemt. Sinds vorige week heb ik de ultieme oplossing gevonden voor vakantiefoto’s: de Magini.

De Magini is een fotoboek, te bestellen op webprint.nl/magini. Het boek ziet eruit als een soort prentenboek. Dik papier (mat of glanzend), dus zeer robuust. Het maken van een Magini werkt echt ontzettend eenvoudig. Je selecteert alle foto’s die je in een boek wilt stoppen. Dat is vaak nog wel even een flinke klus als je veel foto’s hebt gemaakt. Maar als ze eenmaal in één map op je computer staan, ben je al bijna klaar. Vervolgens is het een kwestie van uploaden. Je hebt bij het maken van een Magini weinig opties. Het boek plaatst één foto per pagina, meerdere foto’s is ook niet mogelijk. De volgorde kun je uiteraard wél zelf bepalen, net als de voor- en achterkant en eventuele tekst voor de rug.

En dan ben je eigenlijk al klaar! Kies het formaat en of je het boek mat of glanzend wil, en bestellen maar. Het resultaat is prachtig! En het mooie is, een Magini is ook zeer gunstig geprijsd! Een boek met zo’n 60 foto’s, hoogglans in het grootste formaat kost ongeveer € 20 euro. Maar ze beginnen al vanaf € 4,95! Wel betaal je nog een paar euro verzendkosten.

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.