Algemeen17.07.2012

Nu ook Starbucks in hotel: Starbucks DoubleTree by Hilton Amsterdam


Schermafbeelding 2012-07-17 om 09.40.08.png
Schermafbeelding 2012-07-17 om 09.40.08.png

Het hotel DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal hotel aan het Oosterdokseiland krijgt als eerste hotel in Nederland een vestiging van Starbucks. Het concept van een Starbucks vestiging in een hotel is niet nieuw, sinds 2001 heeft Starbucks wereldwijd meer dan 200 vestigingen in hotels geopend. Deze vestiging van Starbucks vind je dus midden in het centrum van Amsterdam, op de begane grond van het DoubleTree by Hilton hotel, waar je een mooi uitzicht hebt over de Prins Hendrikkade en de Amsterdamse skyline. 

De Starbucks vestiging is met zijn 175 vierkante meter een uitstekende ontmoetingsplek voor toeristen, zakenreizigers, bewoners van deze snel ontwikkelende buurt, maar ook voor studenten en bezoekers van de nabij gelegen Openbare Bibliotheek Amsterdam en het Conservatorium van Amsterdam. De vestiging heeft een groot terras en is op loopafstand van belangrijke Amsterdamse bezienswaardigheden, zoals de Dam, het Leidseplein, het Rijksmuseum, het Anne Frank Museum en de Amsterdamse grachten tours. De Starbucks vestiging wordt gerund door DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station.

Arjan Oudejans, Directeur Licensed Stores bij Starbucks Coffee Company EMEA: “We zijn verheugd dat wij onze Europese groeistrategie met deze opening kunnen voortzetten. Naast onze eigen vestigingen en die op Schiphol, de NS stations en langs de snelweg zijn we nu ook te vinden in hotels. Kortom, op locaties waar onze klanten ons verwachten.” Oudejans vervolgt: “Het is ons grote genoegen om de bezoekers van Amsterdam, en de Oosterdokseiland buurt, hoogwaardige Starbucks arabica koffie en andere innovatieve producten te bieden in een ontspannen omgeving.”

Caroline Receveur, General Manager, DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station voegt daaraan toe: “Ook wij zijn trots om onze gasten, en lokale bezoekers, diverse ervaringen te bieden die aansluiten op ieder moment van de dag. Of het nu een werklunch is in de lobby bar, een diner in het City Cafe, cocktails in de SkyLounge of de perfecte koffie ervaring op de begane grond van ons hotel.” Zij vervolgt: “Het merk DoubleTree by Hilton heeft de grootste zorg besteed aan het cultiveren van hotels die uitnodigen en warm zijn. De samenwerking met Starbucks versterkt ons in de realisatie van deze filosofie.”

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.