`

Algemeen13.03.2013

Hotels.com komt met een Windows 8 app voor smartphones én tablets


Voor iPhone-liefhebbers zijn er duizenden handige en leuke apps te downloaden op gebied van travel. En ook voor Android-gebruikers is er volop keus. Maar de Windows Phone-bellers worden toch heel vaak vergeten. Voor bijvoorbeeld Windows Phone 8-toestellen zijn aanzienlijk minder mobiele apps te downloaden, dan voor iOS en Android.

Hotels.com is een zo’n bedrijf dat snapt dat je óók aan Windows Phone 8-gebruikers moet denken, en komt nu met een speciale app Hotels.com app. Maar niet alleen voor de smartphones, óók voor tablets. En dat vinden wij goed nieuws.

De nieuwe app is natuurlijk ontwikkeld om daarmee hotels te zoeken en boeken, voor als je onderweg bent. Je kunt in de app ook eerder gemaakte boekingen terug vinden, reviews lezen en gebruik maken van aanbiedingen.

Schermafbeelding 2013-03-13 om 09.55.46

In de tablet-app kun je daarnaast ook nog inspiratie opdoen en verschillende werelddelen verkennen. De app bevat specifieke informatie over landen en steden in onder andere Europa, Afrika en Azië.

Windows 8 is een nieuwkomer, maar moet zeker niet onderschat worden. Verwacht wordt dat veel bedrijven zullen volgen, en ook met apps voor Windows 8 zullen komen. 

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.