Algemeen13.05.2013

OHRA lanceert App die hulp biedt aan iedereen die onderweg is


autokapot.jpg
autokapot.jpg

Pech onderweg? Verzekeraar OHRA lanceert een mobiele app die klanten direct en handig helpt bij problemen onderweg. Snel advies en de juiste schade hulp. Met de nieuwe app van OHRA kan schade zowel in binnen- als buitenland direct mobiel geclaimd worden. Ook is het mogelijk de dekking van je verzekering te checken of persoonlijke wijzigingen door te geven.

OHRA is hierin de eerste die alle producten en diensten koppelt in een applicatie. De app is niet alleen handig voor klanten van OHRA, ook kunnen niet klanten gebruik maken van de app. Alle adressen en telefoonnummers voor schadehulp zijn vrij beschikbaar. Aangifte doen of het blokkeren van je bankpas, kan dus gemakkelijk met hulp van de OHRA app.

Direct geregeld

Het handige aan deze app is dat alle verzekeringsvragen beantwoord worden. Vanuit hier kan direct actie worden ondernomen. Kom je er als gebruiker niet uit, dan kan je direct vanuit de app bellen met de klantenservice van OHRA. Met deze app wil OHRA haar klanten de nodige hulp bieden op het moment dat zij dit het hardst nodig hebben. Zowel thuis als op reis, eenvoudig met je mobiel alles regelen.

Ohra app.png
Ohra app.png

Pech met de auto

Pech met de auto, komt altijd onverwacht en is heel vervelend. De behoefte aan snelle hulp is op dat moment het grootst. Op dit soort momenten helpt de OHRA app direct. De app navigeert je naar de dichtstbijzijnde auto- of glasschadehulp of helpt vervangend vervoer te regelen. Door een in-app koppeling met de mobiele service van het Verbond van Verzekeraars is de groene kaart niet meer nodig bij het inschakelen van hulp bij schade.

Blokkeren van je bankpas

Jammer genoeg worden er nog steeds mensen slachtoffer van diefstal tijdens hun vakantie. Ook dan is de behoeft aan hulp groot. Met de OHRA app zijn alle noodnummers direct bij de hand. Het blokkeren van je bankpas of creditcard is dan zo gebeurd. De adressen en telefoonnummers van alle Nederlandse ambassades en consulaten staan ook in de app. Met de ‘click-to-call’ optie is er direct telefonisch contact mogelijk.

Functionaliteiten van de OHRA app

  • Wegwijzer wat te doen bij calamiteiten, schade of pech voor alle verzekering en bankproducten;
  • Een click-to-call button, waarmee je met een druk op de knop contact op kunt nemen met de klantenservice, een hulpdienst in binnen- of buitenland.
  • Als klant op elk moment toegang tot ‘mijn OHRA’

Veel langs de weg of op reis? Download nu de OHRA app voor zekerheid onderweg.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.