Algemeen25.06.2013

Nieuw: de kofferinpakservice. Een personal shopper pakt jouw koffer in!


koffer.jpg
koffer.jpg

Wat een luxe, een personal shopper die jouw koffer inpakt zodat jij de inpakstress voor een vakantie lekker kunt vergeten. Het kan! Met de ‘kofferinpakservice’. Maar dan moet je wel een hele dikke portemonnee hebben…..

Zo vlak voor een vakantie is het altijd even stressen. Waar ligt ook alweer dat ene strandlaken, heb ik nog wel genoeg zonnebrandcrème en after sun? En heb ik nog wel tijd om een paar nieuwe boeken en tijdschriften te halen? De personal shopper regelt het allemaal voor je.

Het initiatief komt van reisvergelijkingssite Reiskriebels.nl. De ‘Last Minute Bagage Shopper’ is een (nu nog) unieke dienst in Nederland. Je vult online een vragenlijst in, en de personal shopper gaat aan de slag. Op de dag van vertrek staat de op maat gevulde koffer op jou te wachten op Schiphol. 

Wat kost de kofferinpakservice?
Zoals je misschien al wel verwacht is de dienst niet goedkoop. De ‘light-versie’ die Easy Pack genoemd wordt, kost 1.999 euro voor maximaal 5 dagen. Ga je een maand op reis en laat je een complete koffer vullen, dan tel je voor de Nirvana Pack 5.999 euro neer. Daar krijg je dan wel weer een iPod Touch, iPad en Canon compactcamera bij. Een bizar bedrag voor spullen die je niet eens zelf hebt uitgezocht. 

kofferinpakservice_prijzen

Reizen er ook nog kinderen mee, dan kan er ook een koffer worden ingepakt inclusief speelgoed. 

Klinkt natuurlijk allemaal prachtig, maar wij vragen ons af wie dit echt gaat gebruiken. En is het een grap, of is het een echte dienst? Mocht er iemand ooit gebruik van willen maken, dan horen wij dat héél graag! Fijne vakantie 🙂

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.