Algemeen26.09.2013

Primeur: Expeditie Robinson Facebook app legt geheimen van het eiland bloot


Schermafbeelding 2013-09-26 om 09.09.47.png
Schermafbeelding 2013-09-26 om 09.09.47.png

Verheug je je ook altijd zo op donderdagavond, expeditie-avond? Nou wij wel hoor. Het liefst zit ik klaar met een pot thee en alles wat daar bij hoort ;-). Balen als dat heerlijke uurtje, waarin de kandidaten ploeteren voor een plekje in de finale, voorbij is. Goed nieuws voor alle expeditie fans, want vanaf donderdag 26 september kunnen zij zich ook na een uurtje buizen onderdompelen in de wereld van ‘ Expeditie Robinson

Met de nieuwe Facebook-applicatie kun je voor het eerst in de expeditie geschiedenis een uniek kijkje achter de schermen nemen. Met de app is het mogelijk het onbewoonde eiland, in het tropische Maleisië, te doorkruisen alsof je er daadwerkelijk zelf bent. De diverse 360 graden video’s geven een uitgebreid beeld van alle plekken waar de BN’ers een aantal weken afzien en strijden om Robinson 2013 te worden.

Om de belevenis helemaal compleet te maken kun je op zes hotspots exclusief beeldmateriaal bekijken. Je kan bijvoorbeeld plaatsnemen op de biechtstoel, zien hoe de Robinson-munten worden gemaakt en meekijken over de schouder van de cameraploeg.

Die-hard fans
Voor de gene die echt geen genoeg krijgen van Expeditie Robinson zij kunnen zichzelf op de proef stellen met de ‘kennisproef’ . Vanaf 7 november is het mogelijk om vier weken lang na elke uitzending je kennis over Expeditie Robinson te testen. Op de app is het dan mogelijk om deel te nemen aan de quiz. Door de vragen goed te beantwoorden en te voorspellen wie de uiteindelijke winnaar van Expeditie Robinson 2013 wordt, kun je felbegeerde punten binnenhalen. Met deze punten maak je wekelijks kans op survival-pakketten en uiteindelijk zelfs op een reis voor twee personen naar fiji!! Wij doen in ieder geval mee, wat jullie?

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.