`

Algemeen07.11.2013

100 miljoenste reiziger voor Thalys


thalys.jpg
thalys.jpg

Sinds de Thalys in 1996 is gaan rijden, zijn er een heleboel reizigers vervoerd met de snelle trein. Zoveel zelfs, dat Thalys vandaag in Rotterdam de 100 miljoenste reiziger heeft mogen ontvangen. En dat ging natuurlijk op een feestelijke manier.

De 100 miljoenste reiziger is Rineke Oomen, die met deze mijlpaal een ticket voor het leven heeft ontvangen. Directeur Franck Gervais reikte het ticket aan de winnares uit. Voor Rineke natuurlijk een mooie prijs, die hiermee nog meer kan gaan zien en doen. 
Er kan er maar één de winnaar zijn, maar toch genieten ook andere reizigers een beetje mee met deze mijlpaal. Op alle treinen tussen Brussel en Parijs worden doosjes speculaas uitgedeeld, waar soms ook een cadeaubon in verstopt zit. 

Voor wie de Thalys niet kent, het is de rode hogesnelheidstrein tussen Amsterdam in Parijs. En die gaat zo snel dat je binnen 3 uur en een kwartier van Amsterdam in Parijs bent. Reis je naar Brussel, dan ben je er vanaf Amsterdam al in minder dan twee uur (1 uur en 49 minuten).  

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.