Algemeen14.11.2013

Holiday Inn Express huurt Dave Hax in als ‘Efficiëntiedeskundige’


Veel reizigers hebben last van de zogenaamde ‘kofferstress’, zoals gekreukelde kleding, vergeten tandenborstels, opladers of bikini’s. Dit is de reden dat Holiday Inn Express Hotels de spraakmakende lifehacker Dave Hax benoemd tot zijn allereerste Efficiëntiedeskundige’. Hax is bekend van de video ‘how to fold a T-shirt in two second’. Met deze video kwam hij met meer dan vier miljoen views in de top 10 van viral video’s van YouTube.

Voor Holiday Inn Express Hotels maakte hij een video die reizigers tips geeft hoe zij het beste hun koffer in kunnen pakken. Dave haalt alles uit de kast om zijn beste tips te delen. De meest efficiënte tips voor de meest veelvoorkomende problemen onder reizigers. De video heet ‘Hax Packs’ en heeft al meer dan 400.000 views gehad. In deze video demonstreert Dave zijn meesterlijke manier om in een nieuwe recordtijd van 1,84 seconden een T-shirt op te vouwen en deelt hij zijn slimme inpakoplossingen waarvan je je afvraagt waarom je daar zelf nooit aan hebt gedacht. De video is te zien via het populaire YouTube-kanaal DaveHax.com van Dave.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.