Algemeen07.01.2014

Retweet en maak kans op: tien gratis toegangskaarten voor de Vakantiebeurs


Vanaf volgende week vindt de Vakantiebeurs weer plaats. Voor velen dé inspiratiebron voor de volgende vakantie. Ieder jaar heeft de Vakantiebeurs traditiegetrouw een thema/gastland. Het gastland dit jaar is Duitsland, een van de favoriete vakantielanden van veel Nederlanders. 

Wil jij ook de Vakantiebeurs bezoeken, dan kunnen wij je wellicht blij maken met gratis toegangskaarten. We mogen namelijk tien toegangskaarten weggeven. Kans maken op een gratis kaartje is heel simpel: retweet dit artikel op Twitter en je maakt ook kans. Je hebt tot en met aanstaande vrijdag de kans om de tweet te retweeten, en om zo kans te maken. ’s Middags om 15.00 uur stopt de actie en zullen we de winnaars bekend maken.

De Vakantiebeurs van 2014 zal zijn ingedeeld in zes ‘pleinen’ waar je inspiratie kunt opdoen. De pleinen zijn: ‘samen’ (familie en kinderen), ‘zien’ (stedentrips & cultuur), ‘vaar’ (cruises en zeilen), ‘ontdek’ (avontuur en verre bestemmingen), ‘actief’ (fiets en wandel) en ‘buiten’ (kampeer en camping). 

De Vakantiebeurs vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht, van 15 tot en met 19 januari 2014. Kaartjes kosten 15,50 euro. 

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.