Algemeen31.01.2014

Gratis overnachten over de hele wereld met Nightswapping van Cosmopolit Home


Gratis overnachten, waar ter wereld je ook maar wil, dat klinkt toch bijna onwerkelijk? Met het nieuwe concept ‘Nightswapping’ van Cosmopolit Home is dat niet onwerkelijk, en overnacht je écht gratis. Het is de nieuwste manier van reizen, en de wereld verkennen. Het concept is vrij eenvoudig: jij stelt je huis open voor andere reizigers, die daar niet voor hoeven te betalen, en spaart daarmee nachten om zelf ook gratis te kunnen overnachten. Het is echt een ruilsysteem. Het meest duidelijke is om even het filmpje te bekijken, dan weet je direct hoe het precies werkt.

Er zijn drie manieren om te ‘nightswappen’. Je kunt direct ruilen met iemand anders, maar er zijn nog meer opties. Zoals dat je in een logeerkamer bij iemand anders verblijft. Of de persoon waar je gaat slapen gaat zelf ook ergens anders slapen. 

nightswapping
nightswapping

Nightswapping is niet alleen een unieke manier om veel van de wereld te zien op een goedkope manier, maar het is ook een unieke kans om mensen over te hele wereld te leren kennen. Zeker als je bij andere mensen in huis verblijft, kunnen zij je allerlei unieke tips geven die je als toerist nooit zou krijgen. En je maakt daarbij ook nog eens je eigen woning winstgevend, door mensen te ontvangen in je eigen woning en in ruil daarvoor gratis te kunnen overnachten.  Overigens kun je ook zonder je eigen huis open te stellen voor andere reizigers gebruik maken van Cosmopilit Home. Je kunt namelijk de huizen van anderen ook boeken tegen betaling. Accommodaties zijn er in 7 categorieën en dus ook in 7 verschillende tarieven, variërend van 15 tot 105 euro.

Aanbieding voor Travelvalley-lezers

Speciaal voor alle lezers van Travelvalley mogen we jullie nu in samenwerking met Cosmopolit Home alvast 3 nachten gratis geven! Je plaatst je eigen woning op de website, en hoeft niet eerst punten te sparen maar kunt direct alvast gaan reizen. 

nightswapping_cosmopolit_home
nightswapping_cosmopolit_home
Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.