Algemeen28.12.2009

Travelta geeft vakantie-inspiratie in 3D


google_earth.jpg
google_earth.jpg

Aan het eind van het jaar worden volgens traditie de eindejaarslijstjes gepresenteerd. Travelta, Nederlands grootste reisvergelijkingswebsite, doet op een wel heel bijzondere manier mee aan deze gewoonte door de meest bijzondere plekken ter wereld te laten zien in 3D. Travelta heeft verschillende top 10 lijsten samengesteld waarmee virtueel gereisd kan worden langs onder andere de mooiste stranden en de leukste wereldsteden.

Op www.travelta.nl/tourearth krijg je dankzij een nieuwe techniek, een 3D rondleiding langs verschillende topbestemmingen via Google Earth. Zo reis je vanachter de computer van het zonnige Copacabana strand in Brazilië vliegensvlug naar het exotische Lazio strand van de Seychellen en is er voor de echte shopaholics onder ons een rondreis gemaakt langs de top 10 wereldsteden. Binnen een paar muisklikken heb je zo een complete wereldreis gemaakt. Bovendien is virtueel reizen net zo leerzaam als echt reizen.

Tamara Meester, Content Manager van Travelta: “Voor vakantiezoekers is deze nieuwe techniek een handige toevoeging. De toepassing geeft een heel nieuw beeld van de accommodatie en de omgeving zodat de keuze voor een vakantiebestemming snel gemaakt kan worden. Travelta biedt bij het gekozen hotel direct de prijzen van de verschillende reisaanbieders zodat ook hier de juiste beslissing gemaakt kan worden.”

De tourguide is vanaf 24 december beschikbaar.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.