Algemeen04.08.2010

Camper, busje of eend voor je kampeer vakantie!


lulu-02.jpg
lulu-02.jpg

Vakantie, heerlijk!
Het is weer vakantietijd! heerlijk niet werken, lekker warm, eventueel nog naar het buitenland voor de nodige cultuur, actie of zon en strand ervaring voordat we weer terug aan het werk mogen.

Honderdduizenden mensen reizen jaarlijks weer, bepakt en bezakt, met het vliegtuig af naar de overbevolkte hotels en appartementencomplexen in de alom bekende, beroemde en beruchte badplaatsen die deze gezellige aardbol rijk is, om daar vervolgens twee tot drie weken te mogen genieten van een kamer met uitzicht….. op andere kamers.

Niets mis mee uiteraard, ieder zijn meug. Zelf ben ik echter een groot kampeerfan. Heerlijk een beetje socializing op de camping of juist echt helemaal achteraf je tentje opzetten om even helemaal tot rust te komen. Lekker chagrijnig je eitje bakken op een kampeer-gas-setje dat bij ieder zuchtje wind weer uitgaat, boekje lezen, eten koel proberen te houden in een emmer water en uiteraard heel veel insecten. Tja dat hoort erbij en ik schaam me er niet voor maar zonder de nodige insectenbeten is mijn vakantie-ervaring toch een stuk minder.

Al zoekende naar leuke vakantielocaties kwam ik wederom, ik kom er namelijk nogal vaak op terecht, op de sites van diverse aanbieders van campers en reisauto’s. En ik denk dat ik om ben! De echte keuze moet nog gemaakt worden maar, “we narrowed the choice down to two”. Of we huren zo een vette volkswagen T1 of T2 bus (oranje safariuitvoering) of een nostalgische Citroën 2CV

Of we gaan gewoon Kamperen in een boomhut!

Wat moet het worden?

Foto lulu via

Avatar foto
Gerk Mulder

Gerk is kampeerfreak. Als Gerk niet aan het kamperen is runt hij als SEO-specialist, samen met zijn compagnon, een online marketing bureau - dat is net zo leuk als kamperen!