Algemeen06.01.2015

Vanaf volgende week is het weer tijd voor de Vakantiebeurs!


Inspiratie opdoen voor je volgende reis, als je echt niet meer weet waar je naartoe wilt

Over iets meer dan een week begint de Vakantiebeurs. Ieder jaar weer wordt dit evenement georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht. Op deze beurs kan iedere soort reiziger inspiratie op doen voor zijn volgende trip en proeven van alle verschillende bestemmingen en culturen.

Klimmen op de Vakantiebeurs

Op de Vakantiebeurs kun je al een beetje proeven van je droombestemming. Altijd al weleens willen klimmen in de Franse Alpen of willen duiken in het Caribisch gebied, dit jaar kun je alvast uittesten of dit wel echt iets voor jou is. Dit jaar heeft de organisatie van de Vakantiebeurs een klimmuur en een bassin geregeld waar in jij al een voorproefje kan opdoen van je aankomende avontuur!

Ga je deze zomer klimmen in de Franse Alpen? Of toch niet?
Ga je deze zomer klimmen in de Franse Alpen? Of toch niet?

Reisadviseurs

Voor het geval je echt niet weet wat je nu wilt tijdens je eerst volgende vakantie zijn er ook altijd nog onafhankelijke reisadviseurs aanwezig. Samen met hen kun je bespreken wat je heel gaaf lijkt en wat je grenzen zijn. Zij gaan dan op zoek naar een passende reis voor jou en jij hebt daarna hopelijk een vakantie waar je het jaren later nog over praat.

Alle bestemmingen ter wereld beschikbaar

Op de Vakantiebeurs heb je uit alle uithoeken van de wereld bestemmingen om te bezoeken. Per hal is er een werelddeel ingedeeld en zo blijft het overzichtelijk voor de bezoeker waar hij heen moet. Want als je er al van overtuigt bent dat je dit jaar naar Noord-Amerika wilt, alleen je weet nog niet waar precies kun je in de Noord-Amerikahal op zoek naar jouw nieuwe bestemming. Wanneer je deze keer minder ver van huis wilt gaan is dat ook geen probleem. Een heel groot gedeelte van de beurs is ingedeeld met Europese bestemmingen, van Belgie tot Rusland en van Spanje tot Noorwegen, bijna ieder land ter wereld heeft wel zijn eigen stand staan op de Vakantiebeurs.

Meer informatie

De Vakantiebeurs vindt plaats van 14 tot en met 18 januari 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht. Voor meer informatie
klik je hier. Kaartje zijn te koop via deze link.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.