Algemeen30.11.2018

Win: een huurauto voor jouw volgende roadtrip


+ de populaire roadtrip landen

Roadtrippen is een van de leukste manieren van vakantie vieren. De vrijheid om je eigen plan te trekken en maar te zien waar je dag je brengt. En wanneer je langer of korter op een plek wilt blijven, dan is dat geen enkel probleem, wat jij bepaalt de route en het ritme. Het is niet voor niets dat het maken van een roadtrip de afgelopen vijf jaar steeds populairder is geworden. We willen niet langer op één plaats blijven, maar juist rondtrekken. Spontaner reizen dus.

En dat blijkt ook uit jaarlijkse trendonderzoek van autoverhuurder Sunny Cars: Nederlandse roadtrippers reizen het liefst op de bonnefooi. Maar we letten wel op de kleintjes en zoeken naar mogelijkheden om te besparen. Roadtrippen doen we niet in een grote en luxe auto, maar we kijken naar prijs en kiezen voor een kleintje. Eventuele extra’s zoals navigatie of een kinderzitje nemen we desnoods zelf mee als dat scheelt in de kosten.

Populaire roadtrip landen

Zit je er zelf over te denken om een roadtrip te maken? Wie weet haal je inspiratie uit deze bestemmingen. Dit zijn de populairste landen om een roadtrip te maken.

  • Spanje: niet alleen het vasteland maar zeker ook de Spaans eilanden zijn populair voor een fly& drive vakantie. Onder gezinnen met kinderen is dit de populairste bestemming waar een auto wordt gehuurd.
  • Griekenland: geliefden kiezen het vaakst voor Griekenland (de eilanden) om daar rond te trekken met een huurauto.
  • Italië en Portugal zijn enigszins gelijk: geliefde vakantielanden waar je met een huurauto veel kunt zien in korte tijd.
  • Iets verder weg, maar nog steeds zeer populair is een roadtrip maken door de Verenigde Staten. Als je het mij vraagt is dat het nummer één land voor een onvergetelijke rondreis met een huurauto.

Win een huurauto

Ben jij van plan om een reis te maken waarbij je een auto gaat huren? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van Sunny Cars. Wat ik persoonlijk zo fijn vind aan deze autoverhuurder is dat je een all-in prijs betaalt. De prijs die je op de website afrekent is ook de prijs die je gaat betalen, zonder extra’s en verborgen andere kosten ter plaatse. Online reserveren is eenvoudig en ophalen ter plaatse ook. Standaard ben je ook volledig verzekerd, dus mocht er iets gebeuren onderweg dan wordt het met één telefoontje opgelost.

Door onze samenwerking met Sunny Cars mogen wij nu een waardebon weggeven van 150 euro die je kunt gebruiken voor een huurauto voor jouw volgende of aankomende roadtrip. Wat je moet doen is ons laten weten wat jouw droombestemming is om een roadtrip te maken. Deze waardebon is geldig tot en met december 2019, maar moet je wel voor juli 2019 inwisselen.

Je hebt tot dinsdag 4 december 17.00 uur de tijd om ons te laten weten wat die droombestemming is. Dat mag je hier onder het artikel doen, of onder onze post op Facebook. Op 5 december kiezen wij een winnaar die de waardebon per mail zal ontvangen. Veel succes!

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.