Aruba

Aruba is een van de allerleukste eilanden van het Caribisch gebied! Het is een bijzonder en veelzijdig eiland dat vakantiegangers heel veel te bieden heeft. Op Aruba kom je voor zon, zee en strand en dat is logisch, want de stranden zijn er fantastisch! Op Aruba kun je ook heel goed eten, het eiland heeft op culinair gebied heel veel te bieden. Maar ook watersporten zoals snorkelen, duiken en windsurfen kun je hier heel goed.

Te doen op Aruba

De dagen die je hier op het strand doorbrengt zult je nooit meer vergeten. Het water is helder blauw, het zand prachtig wit en de zon schijnt altijd. Precies zoals de perfecte stranddag zou moeten zijn, met een lekker koud drankje in de hand. Maar een vakantie naar Aruba wordt nog veel leuker wanneer je ook wat meer van het eiland gaat zien, er is namelijk een hoop te beleven!

Wat je in ieder geval moet doen is wat culinaire hotspots ontdekken, want als je ergens lekker kunt eten dan is het op dit eiland! We hebben de leukste restaurants van het eiland natuurlijk voor je verzameld. En vergeet ook zeker niet om een wat actiefs te gaan doen, zoals mountainbiken, windsurfen of snorkelen. Ga met een boot mee de zee op en wie weet spot je nog wel zeeschildpadden! Dan kun je daarna weer lekker de zee induiken en bijkomen op een strandbedje. Ga ook niet iedere dag naar hetzelfde strand, want er zijn zeker 5 stranden op dit eiland die allemaal schitterend zijn en die je écht gezien wilt hebben! Een auto huren voor een paar dagen is wel handig, zodat je het hele eiland op je gemak kunt ontdekken.

Op Aruba ga je zeker weten een heerlijke vakantie beleven. Het eiland heeft niet voor niets de bijnaam 'One Happy Island'! Al onze tips om je vakantie nog leuker te maken vind je hieronder.