Gadgets06.06.2011

iShuttr upgrade je iPhone naar een echte camera!


Op het blog van de iPhoneclub kwam ik deze leuke en handige gadget tegen. Tegenwoordig worden de camera’s van mobiele telefoons en dan vooral de iPhone steeds vaker gebruikt als primaire camera. Want de kwaliteit is flink beter geworden maar ook het feit dat je hem altijd op zak hebt is natuurlijk een dikke pre! De kenners klagen nogal eens over de belichting van de iPhone. Daar spelen ze met de iShuttr op in. Een case met eigen lichtbron, ingebouwde batterij plus een usb aansluiting om de batterij op te laden en foto’s van je iPhone downloaden. De case heeft ook een aantal fysieke knoppen (in- en uitzoomen en een sluiterknop) wat ik zelf erg fijn vind want de touchknoppen op de telefoon vind ik vaak nog lastig te bedienen en je hebt best snel een bewogen foto door het geklungel.

iShuttr is een project van Kickstarter en is dus een eigenlijk een gadget in wording ga naar de site om alle voorwaarden te lezen en met een investering te helpen het project tot een succes te maken.

Avatar foto
Adriaan de Visser

Adriaan is Channel Insights & Category Manager bij Bacardi Nederland, en heeft al veel van de wereld gezien in Europa en de Verenigde Staten. Next destination: rondreizen in Aziƫ.