Gadgets02.04.2014

Reiszoekmachine GoEuro nu ook in Benelux


De reiszoekmachine GoEuro was al actief in Duitsland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk en kondigt vandaag uitbreiding naar de Benelux aan. GoEuro is een zoekplatform dat reizigers de meest efficiënte zoekmethode aanbiedt, zodat zij snel en makkelijk hun reis binnen Europa kunnen plannen. In tegenstelling tot veel andere reisplanners, kun je bij GoEuro niet alleen grote steden en vliegvelden in je reisschema opnemen, maar ook regionale steden en dorpen. Hierna kun je vlucht-, trein- en busmogelijkheden worden vergeleken. Hierdoor is het niet meer nodig verschillende websites te bezoeken.

 Door je reis te plannen met GoEuro wordt je keuze ruimer. De site beschikt over uitgebreide informatie en ook worden prijzen transparanter. Je heb de keuze uit meerdere maatschappijen en je beschikt over gedetailleerde reistijden. Het plannen van een reis wordt een stuk makkelijker, je hoeft niet meer naar verschillende site om je reis zo snel en goedkoop mogelijk samen te stellen.

goeuro
goeuro

“We zijn erg blij met de lancering van onze diensten in de Benelux,” zegt Naren Shaam, CEO van GoEuro. “Deze regio is het kloppend hart van trein- en busreizen in Noord-Europa en vergroot de spanwijdte van GoEuro aanzienlijk. Alle reizen van meer dan een uur met de belangrijkste transportmiddelen vanuit de drie Benelux-landen vallen nu binnen onze dienstverlening. Reizigers van en naar de Benelux kunnen vanaf nu, dankzij GoEuro, alle bus-, trein- en vluchtmogelijkheden in één zoekopdracht vergelijken. Maar niet alleen worden België, Nederland en Luxemburg ontsloten: via Eurostar verbinden we nu het vasteland met het Verenigd Koninkrijk en TGV brengt onze klanten tot diep in Frankrijk.”

“We hebben het belang van onlinedistributie lang geleden al onderkend en zien in GoEuro een prachtig voorbeeld van innovatieve reistechnologie,” zegt Annemarie Ariesen, manager Business to Business bij NS Hispeed. “We zijn daarom vereerd dat we deel mogen uitmaken van de expansie van GoEuro naar België, Nederland en de omliggende regio’s. GoEuro zal ons zeker nieuwe klanten opleveren, op zoek naar een complete reisoplossing.”

Gebruik je net als ik voor je binnenlandse reizen altijd 9292.nl? Dan is GoEuro een vergelijkbare site, maar dan op gebied van Europese reisplanning.

Avatar foto
Claire de Boer

Claire verruilt het Amsterdamse leven de komende maanden voor een tripje rond de wereld. Ze wil zo veel mogelijk van de wereld zien en doet dit het liefst met haar backpack. Ze wordt gelukkig van een HIT workout, lekker eten en een goed feestje!