Pad Thai bereiden: zo doe je dat
Zorg dat je alles gesneden klaar hebt staan want als je wokpan eenmaal heet is, dan heb je binnen een paar minuten deze super lekkere Pad Thai in elkaar gedraaid.
Laat eerst de rijstnoodles weken in heet water. Op de verpakking staat hoe lang je dat moet doen.
Meng de tamarindepasta, palmsuiker en vissaus goed door elkaar. Verhit olie in een wok. Bak de sjalotten en de knoflook. Breek de eieren en roer ze door de sjalotten heen. Voeg daarna het tamarindemengsel toe. Voeg vervolgens de uitgelekte noodles toe. Voeg daarna de garnalen/tofu toe en roer goed door elkaar. Daarna kan de taugé en de bieslook erbij en hoef je alles nog maar een paar minuten te wokken.
Schep de Pad Thai in een kommetje en strooi er de pinda’s, een restje taugé en rode peper over. Serveer de limoenpartjes en koriander apart erbij. Eet smakelijk!