Natuur17.09.2013

Naked and afraid – Zonder kleren overleven in de extreme wildernis


naked and.
naked and.

Expeditie Robinson is al een hele beproeving waarbij alle deelnemers vele kilo’s lichter en totaal uitgeput terug komen. Als je denkt dat het niet erger kan, dan heb je het mis. Vanaf donderdag 10 oktober is er Naked and afraid, naakt overleven in de wildernis. SUCCES!

 

Naked and afraid is het nieuwe programma van Discovery Channel. Een man en een vrouw worden achtergelaten in de wildernis. Zonder voedsel, zonder drinkwater en zelfs zonder kleren. Het naakte koppel, dat elkaar tot die tijd niet kende, moet proberen 21 dagen zien te overleven onder de meest erbarmelijke omstandigheden.

nakid.jpg
nakid.jpg

Locaties die je kunt verwachten zijn de snikhete wildernis van Tanzania, dichte jungles in Panama, een onbewoond eiland in de Maladiven en het regenwoud van Costa Rica. Elke aflevering worden twee nieuwe deelnemers aan elkaar gekoppeld. Ze moeten zelf vuur maken, drinkwater zoeken en voedsel zien te vangen en dit alleen met middelen die de natuur hun biedt.

niked.jpg
niked.jpg

De deelnemers zijn stuk voor stuk ervaren survivalkenners, maar hebben nog nooit op zo’n extreme manier moeten overleven. En al helemaal niet naakt met iemand van het andere geslacht. Als je denkt dat dit een romantische serie wordt, nee! Het wordt een loodzware expeditie waarin samenwerking cruciaal is.

Naked and afraid: vanaf 10 oktober te zien op Discovery Channel.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.