Natuur10.11.2016

Achter de schermen in 360° bij Planet Earth II


Het is alweer tien jaar geleden dat de legendarische natuurserie Planet Earth uitkwam. Goed nieuws voor de liefhebbers, want er komt een tweede seizoen!

De trailer hebben we al kunnen bewonderen, maar nu krijgen we ook een sneak peek achter de schermen. En dat allemaal in een 360° video! Klik en sleep je muis opzij om te zien hoe de crew te werk gaat bij de opnames van Planet Earth II. Bekijk hoe ze een een battle tussen slangen en leguanen filmen, duiken tussen de zeehonden in de zee van Galapagos en in alle spanning afwachten of ze sneeuwluipaarden in actie kunnen spotten. Indrukwekkend!

De nieuwe serie afleveringen in Planet Earth II laten je de wereld in een nieuw perspectief zien. Camera’s zijn vernieuwd en er kunnen nu shots met drones en 360° camera’s gemaakt worden.

Preview van Planet Earth II

Naast de 360° video heeft BBC ook de eerste preview-video’s vrijgegeven van Planet Earth II. Maak kennis met sneeuwluipaarden in de bergen, vechtende arenden en babysteenbokjes op een berg. Geniet van de indrukwekkende beelden, de hypnotiserende voice-overstem van David Attenborough, de geweldige muziek van Hans Zimmer, en de bijzondere natuurverschijnselen.

6 november is Planet Earth II uitgezonden op de BBC in het Verenigd Koninkrijk. Wanneer de serie ook in Nederland verschijnt is nog niet bekend.

Avatar foto
Tedje van Gils

Tedje is blogger voor Stylecowboys, Dutchcowboys en Travelvalley. Verder is ze tekstschrijver bij Red Banana. Ze is film- en serieverslaafd en houdt van lekker eten, reizen en beauty.