Stedentrips22.09.2014

Tijdens de herfstvakantie reizen kinderen voor 1 euro met Thalys naar Lille


Thalys lanceert speciaal voor gezinnen met kinderen een tarief om extra voordelig te reizen: het family tarief. Daarmee kunnen gezinnen met kinderen vanaf morgen extra goedkoop reizen met de Thalys. Het family tarief geldt voor stedentrips naar Parijs, Brussel en Lille. Om de introductie van dit speciale tarief te vieren mogen kinderen tijdens de herfstvakantie extra voordelig reizen: een kaartje voor kinderen kost dan maar 1 euro.

Het Family tarief is beschikbaar voor maximaal twee reizigers die ouder zijn dan 12 jaar, die reizen met de trein met een kind jonger dat jonger is dan 12 jaar. Het tarief mag ook geboekt worden als reizigers met een kind jonger dan vier jaar reizen die geen stoelreservering heeft. De korting op het family tariefkan hoog oplopen: tot wel 70 procent.

De reden dat Thalys International het speciale tarief invoert is dat families steeds vaker een stedentrip willen maken met kinderen. Reizen met de trein heeft dan de voorkeur omdat het comfortabel en gemakkelijk en vanaf nu dus ook nog extra goedkoop. 

Goedkoop reizen met de trein in de herfstvakantie

In de herfstvakantie mogen kinderen dus voor 1 euro met de Thalys mee naar Lille. Lille is de nieuwste bestemming die je kunt bereiken met deze trein. Mocht je een stedentrip naar Lille gaan maken, dan zijn het Espace Poussins (een enorm speelparadijs mét een dierentuin), de Lille Zoo of het Natuurhistorisch museum aanraders. De herfstvakanties vinden plaats in week 42/43, van 11 oktober tot en met 26 oktober 2014.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.